Яхтената проституция процъфтява в Черна гора

8827
Яхтената проституция процъфтява в Черна гора

Пристанището "Порто Монтенегро" се смята за меката на черногорската яхтена проституция.

"Порто Монтенегро", който се намира край Тиват, е изпълнен с луксозни и скъпи яхти. Тук спират всички знаменитости от световния шоубизнес, както руски и английски олигарси. Богаташите са истински магнит за местните манекенки, но и за тези от Белград и Загреб.

ЕС ще започне преговори за членство на Черна гора

Европейските лидери ще дадат зелена светлина на предложението за започване на присъединителни преговори с Черна гора по време на срещ...

Яхтената проституция, както тук наричат горещите нощи в "Порто Монтенегро", има перфектна организация. Всичко се контролира от балканските "модни агенции". Организацията се прави при пълна дискретност. Местните хора често споменават, че зад "сексуалните услуги стоят две крупни имена на модния бизнес от Белград". Никой обаче не споменава конкретни имена.

Младите дами от "яхтената проституция" пристигат със самолети от Белград и кацат директно на летището в Тиват, където ги очакват луксозни коли на пистата. От там те се отправят директно за "Порто Монтенегро". Цената за един ден започва от минимум 500 евро, но ако дамата изглежда хубаво и говори чужд език цената скача многократно. Разходката с яхтите обикновено става до Будва и съседна Хърватия, най-често до Дубровник, Задар и Сплит.

В "Порто Монтенегро" процъфтява и гей проституцията. Цените за подобни забавления започват от няколкостотин евро и достигат до хиляди евро за няколко часа. Полицията в Тиват отказва да коментира информациите за яхтената проституция в "Порто Монтенегро", защото до "момента не е имало нито една акция" срещу това явление.

През последните няколко дни жителите на Тиват бяха потресени от разказа на една майка, която в дрехите на непълнолетната си дъщеря е открила над 10 000 евро. Майката веднага е сигнализирала полицията, защото се уплащила, че детето е посегнало към наркотиците. Много бързо обаче тя е разбрала, че дъщерята е жертва на друг вид престъпление - яхтената проституция. 

Бордей с проститутки роботи отваря врати в Амстердам

Властите в Амстердам възнамеряват да отворят вратите на първия в света бордей за проститутки роботи, съобщиха холандски медии. Изкуств...

Редактор: Петър Проданов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com