Aгентът на Ивайло Чочев: В Палермо е имало човек, който се е представил за мен

14366
Aгентът на Ивайло Чочев: В Палермо е имало човек, който се е представил за мен

Мениджърът на продадения на Палермо Ивайло Чочев Петьо Костадинов разкри, че върху него и клиента му е бил упражняван натиск, за да стане сделката на всяка цена. Агентът направи и сензационно изявление, че при преговорите в София вместо него на срещата с италианците друг човек се е представял за агент на халфа.

„Директорът на Палермо, с когото преговаряхме, остана изненадан като ме видя. Причината е, че в София е имало човек, представен за мен. Ивайло е свидетел на всичко, което се случи в Сицилия, бе през цялото време до мен. Нашенец му е обяснил, че за сумата „X" ще подпише, а за „Х+1" ще преплува дори до там. Искам да кажа, че реализирахме три пъти това, което се е обсъждало. Постигнахме това, което един национален състезател на България заслужава" - заяви Костадинов пред Канал 3. Той допълни, че е осъзнавал значимостта на трансфера заради финансовото бъдеще на „армейците".

Видеозапис, не клетва, спасява Апата от глоба

Защитникът на ЦСКА Апостол Попов няма да бъде наказван от треньора Стойчо Младенов заради червения картон, който си изкара в дербито с ...

„Имаше хора, които се опитваха отвсякъде да влязат в сделката. Беше много трудно на мен и Емил Димитров да удържим натиска, особено когато „Екип" публикува информацията за Монако. Дори ще ви разкрия, че по зао-биколни пътища се опитаха го отвлекат" - заяви мениджърът. После той индиректно атакува главния акционер на ЦСКА Сашо Томов.

„Нека всеки си гледа своите задачи. Аз не съм професор по дългове. Никой не ми е съдружник или управител на фирмата, за да ми нарежда аз какво да правя", обясни Костадинов. „В Палермо преговарях сам, седях срещу двама и трима. Не знам кой е този човек Джан-лука, не от моето село Софрониево или Трънчовица. За първи път чувам името му. Не знам и какъв е бил този италианец, който е искал комисиона, за да затвори сделката, не го познавам, не съм го виждал и него. Струва ми се обаче, че някой ще плати за реконструкцията на старинна църква в моето село" - закани се импресариото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ