Бадема: Томов провали кампанията с акциите

6668
Бадема: Томов провали кампанията с акциите
Снимка: БГНЕС

Един от лидерите на ЦСКА Емил Гъргоров-Бадема разтрогна договора си заради неизплатени суми. Малко след това от клуба обявиха, че се разделят с него заради неуважително отношение. Пред “24 часа” трикратният шампион с “червените” обясни причините за напускането си.

Емиле, търсил ли те е някой от ЦСКА в последните дни, за да получиш дължимите си пари? Появи се такава информация.

Гъргоров в откровено интервю: ЦСКА за мен не е ЦСКА, когато Сашетата са там - лъжи, лъжи и пак лъжи

Бившият футболист на ЦСКА и лидер на отбора Емил Гъргоров даде интервю пред БЛИЦ, в което разкрива любопитни подробности относно кризат...

- Не, няма такова нещо. А и аз вече съм взел решението си. Разтрогнах заради неплатени суми и се надявам с това да предизвикам някаква промяна на ситуацията в ЦСКА. Тя е повече от абсурдна и със сигурност не може да продължава по този начин.

Какви са причините за решението ти? На всички е ясно, че в ЦСКА има перманентно забавяне на плащания, но въпреки това успяхте да завършите миналия сезон.

- Омръзнаха ми лъжите на Александър Томов и другия Александър - Тодоров. Отборът нямаше да замине на лагер в Боровец, защото вече на всички им омръзна от размотавания. Все пак тръгнахме. На последната среща с Томов не издържах, казах му, че вече ми е писнало от лъжите му. Тръгнах си, а той направи обидена физиономия. Александър Тодоров пък ни каза, че имаме мъжката му дума, че пари ще има. Такива не дойдоха. И така е цял сезон. Върнахме се в ЦСКА с ясната идея каква е ситуацията. Разбрахме се в началото с Томов, че ще приемем забавянията, но просто не искаме да ни лъже, а да ни казва кога ще може да си вземем парите. В края на сезона вече стана пределно ясно, че се получава точно обратното. Омръзна ми да лъжа колегите си след всяка среща с Томов.

Защо според теб не успя кампанията с акциите на ЦСКА?

Официално: БФС приключи мъките на Гъргоров и Менди в ЦСКА

Разтрогването на договорите на Емил Гъргоров и Джаксън Менди с ЦСКА вече е официално. Решения за това излязоха на сайта на БФС, като те...

- Хората не вярват на Томов заради лъжите му. Затова не искаха да си дават парите и кампанията се провали. Въпреки че имаше и доста, които купиха акции. От отбора също го направихме. Аз си купих, защото, както и останалите момчета ни се иска да помогнем на ЦСКА.

Заради това сега хвърчат обвинения защо си търсиш парите?

- Искам да кажа на тези, които ме обвиняват в лакомия, че ако бях такъв, нямаше да се върна в ЦСКА, а можех да отида да играя за 3 пъти повече пари.

За какво е конфликтът ви с треньора Стойчо Младенов?

Скандал с Бадема сринал авторитета на Стойчо

Емил Гъргоров е влязъл в тежък скандал със старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, съобщава "Тема Спорт". Бадема е изключително разоч...

- До него ни докараха въпросните Томов и Младенов. Успяха да ни развалят отношенията с техните лъжи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ