X
 
 

Бербатов се завръща, български отбор с оферта за него

20035 0
Бербатов се завръща, български отбор с оферта за него
Снимка: Guliver/GettyImages
Звездата на българския футбол Димитър Бербатов продължава да бъде без отбор. Централният нападател за последно игра в Индия за Керала Бластърс, но от 2018 година е без отбор.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед е получил изгодна оферта от Берое. Бербатов дори е провел разговор с човек от управата на старозагорския тим, като офертата е била конкретна, включваща и финансови условия за играча.

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА с изкушаваща оферта за Бербатов

ЦСКА е поканил бившата си звезда Димитър Бербатов да започне работа в клуба. На нападателя му е предложено не да играе, а да заеме длъж...

Отговорът на Бербо обаче бил, че ще му трябва време и няма да отговори веднага на поканата. Той споделил, че има неотложни ангажименти и не  е готво да обяви решението си. В Берое пък бързат, тъй като родното първенство вече започна.

Припомняме, че и през миналата година Димитър Бербатов имаше предложение да играе под ръководството на Александър Томаш. Благоевградчанинът не прие офертата, като бе част от няколко контроли и проведе няколко тренировки с клуба. 

Наскоро Бербатов коментира и ситуацията в бившия му отбор Манчестър Юнайтед и твърденията на специалисти, че клубът има нужда от нов нападател. Какво каза Бербо по въпроса вижте в този материал на SportLive.bg.

Actualno.com

Етикети: