Берое победи Левски след 21 години чакане

19251
Берое победи Левски след 21 години чакане
Снимка: БГНЕС

Отборът на "Берое" победи "Левски" с 1:0 и взе важен успех по пътя към място в първата седмица. В среща от 17-я кръг на А група двата тима не предложиха особено качествен мач, а домакините измъкнаха победата след глупава грешка в защитата на сините. Така старозагорци взеха първа домакинска победа за първенство срещу Левски от 21 години, пише football24.bg.

Единственото попадение в мача вкара Венцислав Христов в 29-ата минута. Преди това националът бе фаулиран в наказателното поле от Даниел Димов, а с точния си удар от отсъдената дузпа не остави шансове за титуляра за "Левски" на вратата днес Пламен Илиев.

Скандално съдийство помогна на Черно море да победи ЦСКА

В доста скандален мач отборът на „Черно море” успя да победи ЦСКА с 2:1, но не и без помощта на съдията. С победата варненс...

Иначе, през целия мач гостите се опитваха да владеят повече топката, но така и не измислиха нищо креативно в предни позиции. Сините залагаха предимно на центрирания, но те не водеха до нищо. Берое трябваше само да чака момента си, който не закъсня. През второто полувреме на домакините не бе особено трудно да удържат резултата, а отличен мач изнесоха централните защитници Борислав Стойчев и Иво Иванов.

Така "Берое" събра 25 точки и е само на точка от седмия "Черно море", който в понеделник гостува на "Локомотив Пд". Сините пък отново ще изостанат от лидерите, след като наваксаха малко от пасива си в последните седмици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com