Берое завърши със стил и шеста поредна победа

11287
Берое завърши със стил и шеста поредна победа
Снимка: Официален сайт на Берое

„Берое“ победи с 3:0 „Нефтохимик“ в последен мач от сезона в „А“ група. „Зелените“ бяха по-активният тим през целия мач и решиха всичко още в първата половина на първото полувреме. Георги Костадинов откри головата сметка в 4-ата минута, а Мапуку бе точен в 9-ата и 23-ата до 3:0.

Още в 4-ата минута на мача резултатът бе открит. При центриране на Атанас Зехиров от ъглов удар отдясно в наказателното поле на „Нефтохимик“ топката премина през куп от играчи, от което се възползва Георги Костадинов, който с крак засече кълбото от границата на малкия пеналт за 1:0.

В 9-ата минута Пламен Тенев центрира отдясно в наказателното поле и намери успешно Жуниор Мапуку, който отблизо без подготовка покачи на 2:0 с хубав удар по земя.

Резултатът стана 3:0 в 23-ата минута когато Жуниор Мапуку получи кълбото в центъра на терена, пребори се с двама бранители на гостите, навлезе в наказателното поле, където безпроблемно финтира и стража Георгиев и хладнокръвно оплете кълбото в мрежата – 3:0.

Това бе шеста поредна победа за Берое в края на сезона. "Заралии" завършват кампанията на осма позиция със 70 т., докато Нефтохимик е дванадесети с 25.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ