Билетите на ЦСКА - Левски като за 1/8-финал от Лига Европа

40858
Билетите на ЦСКА - Левски като за 1/8-финал от Лига Европа
Снимка: БГНЕС

Във връзка с разпределението на местата на Националния стадион, от пресслужбата на ЦСКА информират, че всички привърженици на ЦСКА София ще заемат секторите "А" и "Г", a публиката на символичните гости от Левски ще бъде разположена в секторите "В" и "Б" по време на вечното дерби. Любопитно е, че цената на билетите е сходна на тази за 1/8-финалния мач от Лига Европа между Лудогорец и Валенсия. Продажбата на билети стартира от утре,(сряда, 12.03.2014 г.). Феновете на "червените" ще могат да закупят ценните хартийки от фен магазина на "Армията" от 10:00 до 18:00 часа в сряда, четвъртък и петък. В деня на мача, 15 март, "армейците" ще купуват билети от касите на "Ариана" и "Гурко" от 10:00 до 17:15 часа.

Цени на билетите:

Сектор А – 14 лева

Сектор Г – 10 лева

Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на "Армията", на 1-ия етаж, 4-та стая,. Цената на пропуска е 50 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг. За допълнителна информация – 0882 449 061.

Всички притежатели на абонаментни карти за мачовете на ЦСКА София за сезон 2013/14 година трябва да посетят "Търговския отдел" на Клуба, за да получат своята покана за дербито. Картодържателите на абонаментни карти за сектор В на стадион "Българска армия" ще бъдат настанени в Сектор А на националния стадион.

Анализ доказа: Томов е удвоил дълга на ЦСКА

Финансов анализ разкри поредният тънък момент около пускането на акции от страна на ЦСКА. Ако Александър Томов успее да продаде заплану...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com