Блокират Пловдив за Ботев - Левски

11777
Блокират Пловдив за Ботев - Левски
Снимка: Botevplovdiv.bg

Ръководството на ОД на МВР-Пловдив е предприело всички необходими мерки за обезпечаване на сигурността и обществения ред преди, по време и след футболната среща между отборите на Ботев (Пловдив) и Левски. Срещата-реванш от четвъртфиналитге в турнира за купата на България ще се състои на 19 март от 14:00 часа на стадиона на "жълто-черните" в кв. "Коматево" в Пловдив.

В деня на мача от 11:00 часа до приключването му ще бъде въведена временна реорганизация на движението в участъка от бул. "Александър Стамболийски" по протежението на Коматевско шосе до кръстовището с околовръстния път на Пловдив. При необходимост ще бъде спиран достъпът на моторни превозни средства в квартал "Коматево".

Ще бъдат пропускани само превозните средства на масовия градски транспорт и живущите в района, останалите участници в движението ще бъдат насочвани по обходни маршрути.

Набелязани са и комплекс от мерки за недопускане сблъсъци между противостоящите агитки на територията на спортния обект. На влизащите в стадиона ще се извършват стриктни проверки и няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия и малолетни без пълнолетен придружител. При охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.

От полицията припомнят за списъка със забранените предмети и вещества, сред които са пиротехнически средства, оръжие, спрейове, бутилки, обемисти предмети, сигнални ракети, знамена и плакати с дръжки по-дълги от 1 метър.

Полицията призовава феновете да спазват стриктно разпорежданията на служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно, съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ