Бру плаши Левски с ФИФА

6299
Бру плаши Левски с ФИФА
Снимка: football24.bg

Левски няма да разчита на халфа Кевин Бру в дербито с ЦСКА. Това обаче е най-малкият проблем на „сините". Заради откровеното менте, което е антилюбимец номер 1 на феновете, те бяха на път да си навлекат гнева на ФИФА.

Бру е заплашил „сините", че ще сезира световната футболна федерация, ако не бъде пуснат да играе за националния отбор на островната държава Мавриций. Причината е, че той получи повиквателна да играе в квалификацията за класиране на Купата на африканските нации срещу Мавритания, а от „Герена" отказаха да го освободят за първия двубой. Той бе загубен от Мавриций с 0:1, а треньорът на островната държава Акбар Пател се оплака публично, че Кевин Бру липсвал много на отбора.

Споменатият вече реванш ще се играе навръх Великден в неделя. Тъй като квалификацията е официална, Левски наистина можеше да отнесе сериозни санкции от ФИФА, ако от клуба не бяха пуснали Кевин Бру. Именно заради това от „Герена" в крайна сметка са клекнали.

Играчът и без това не попада в плановете на Елин Топузаков. Той е и най-мразеният футболист от феновете на отбора, които дори бяха заплашили преди официално, че ако го видят още веднъж в игра, ще се наложи те да го гонят.

По всичко личи, че силно желаният от Илиан Илиев и Дончо Донев играч ще бъде разкаран през лятото, но вероятно на сериозна загуба. Едва ли има отбор, който би дал дори половината от хвърлените 250 000 евро за правата му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ