X
 
 

ЦСКА изготвя нов подобрен проект за стадион "Българска Армия"

2710 0
ЦСКА изготвя нов подобрен проект за стадион "Българска Армия"
Снимка: БГНЕС
Една от най-актуалните теми около ЦСКА е идеята за нов стадион. "Червените" ще вземат мерки в следващите дни във връзка с изграждането на ново съоражение.

Клубът има големи разногласия с авторите на проекта за Борисовата градина по отношение на възможностите за дейност по "Армията". При актуалната ситуация не се позволява ново строителство, а единствено ограничена реконструкция.

Ще има ли нов стадион на "Българска Армия" или само реконструкция?

В сряда се проведе първото обществено обсъждане на проекта на подобрен устройствен план (ПУП) на Борисовата градина, който засяга и нам...

Това изобщо не удовлетворява ЦСКА. Ръководството планира пълно преобразяване на стадиона, а от клуба подчертаха, че в процеса няма да падне нито едно дърво. В следващите дни ЦСКА ще внесе подробен план за изцяло нов вид на "Армията".

По този начин ще опитат да убедят авторите на проекта за Борисовата да дадат зелена светлина за нов стадион. Основният проблем пред ЦСКА идва именно от проекта за план, който не позволява строителство, а само реконструкция.

Проектът бе публично обсъден в сряда, но за "червените" дискусията не беше конструктивна. Архитект Атанас Ковачев, който е автор на проекта, и кметът Йорданка Фандъкова потвърдиха намерението си да не позволят изграждането на ново съоръжение.

Още за проекта на "червените", прочетете в sportlive.bg.

Нов стадион за ЦСКА, но има сериозни проблеми за решаване

Вече е ясно какви ще са основните затруднения при построяването на нов стадион на ЦСКА. Дocтъпът c aвтoмoбили дo cтaдиoнa нa ЦCKA в Бo...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители