ЦСКА постигна победа

14540
ЦСКА постигна победа
Снимка: БГНЕС

ЦСКА постигна важен за класирането успех над "Нефтохимик" с 3:1 на стадиона в град Сливен в последен мач от 18-ия кръг на "А" група, като в момента заема 3-то място с 32т. актив, което е с 5т. по-малко от втория "Литекс" и 11т. след първенеца "Лудогорец".

През първата част бяха отбелязани две красиви попадения. В 18-ата минута Цветомир Цонков откри резултата в полза на "бургазлии". Той стреля от центъра на терена, а стражът на "червените" Томаш Черни бе доста напред и не успя да се намеси - 1:0. В 27-ата минута Мартин Петров изравни, след като засече пас от Неманя Милисавлевич и с удар от воле се разписа за 1:1.

Петров в ръководството на ЦСКА

През лятото Мартин Петров е възможно да се сдобие с директорски пост в ЦСКА, ако прекрати активната си футболна кариера. Надеждите на р...

Последваха пропуски и за двата отбора. За ЦСКА близо до гол бяха Мартин Петров и резервата Марсиньо, който нацели греда. За "шейховете" Стамен Ангелов и Манев нямаха късмет да се разпишат. Десет минути преди края Емил Гъргоров вкара втори гол за столичани, след като се възползва от лошо изчистване на защитник на домакините и с хубав удар в долния ляв ъгъл направи резултата 2:1.

В 84-ата минута Валентин Илиев засече центриране от корнер и покачи на 3:1. Минута преди края нов гол на ЦСКА не бе зачетен, тъй като Сидибе бе извършил нарушение. С този успех ЦСКА се изкачи на трето място в класирането с 32 точки, докато Нефтохимик остава на предпоследно място с 12 точки, пише БГНЕС.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ