Дербито на Пловдив не може да е в София, смята Сашо Станков

7276
Дербито на Пловдив не може да е в София, смята Сашо Станков
Снимка: БГНЕС

Дербито на Пловдив не може да се състои в София. В това е категоричен треньорът на Локомотив (Пд) Сашо Станков. Той коментира предстоящия сблъсък с Ботев (Пд) след първия 1/4-финал за Купата на България с Добруджа. "Смърфовете" спечелиха в Добрич с 3:0 и обезсмислиха реванша.

Както е известно, Дисциплинарната комисия наказа Ботев (Пд) с лишаване от домакинство и така сблъсъкът с Локомотив ще се състои в София на националния стадион "Васил Левски". Сашо Станков обясни, че клубът ще се съобрази с решението на БФС, но не смята, че то е правилно.

Локо тушира напрежението с 3:0 над Добруджа

  Локомотив (Пловдив) е с единия крак на 1/2-финалите в турнира за купата на България. Пловдивчани спечелиха с комфортното 3:0 &n...

"Аз мисля, че не е необходимо да коментирам този мач, всички знаят неговия заряд, каза Станков. - Не трябва обаче феновете да се зареждат с негативна енергия. Принципно ние сме длъжни да се съобразим с решението, въпреки че не ни е изгодно да играем в София, защото това е дербито на Пловдив. Ще се съобразим с решението".

Станков добави, че е доволен от представянето на неговите футболисти в мача с Добруджа. "Нашият отбор изигра дисциплинирано мача, още повече че Добруджа е талантлив отбор с талантлив треньор, който израсна пред очите ми. Трябваше да постигнем подобен резултат, за да можем да сме спокойни за класирането. Турнирните двубои са точно такива - да се възползваме от някакви колебания, да не допускаме гол, въпреки че Добруджа имаше своите положения. Опитът обаче си каза думата".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com