Дерменджиев: Лудогорец ще покаже истинското си лице

8784
Дерменджиев: Лудогорец ще покаже истинското си лице

Според бившия треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев отборът ще покаже истинското си лиже и на есен отново ще е в групите на Шампионска лига. Разградчани отстъпиха с 0:1 в първия мач във втори квалификационен кръг на Шампионска лига от Милсами

"Първите мачове винаги са трудни. Липсата на Марселиньо оказа влияние. Той е барометърът на отбора. Синхрона на играчите го няма. Не са сработени. Треньорът Рибейро имаше малко време, за да се запознае с качествата им. В следващия мач Лудогорец ще изглежда по различен начин. Ще покаже истинското си лице", коментира Дерменджиев пред "България Днес".

"Левски" иска да си върне бивш свой нападател

"Левски" иска да си върне бившия нападател на клуба Исмаил Иса, който да подсили атаката на тима, съобщава "7 дни спорт". На "Герена" с...

Той е на мнение, че вратарят Владислав Стоянов не е най-големият виновник за допуснатия гол. "Цялата защита носи отговорност за попадението", казва той.

"Отборът има потенциал да надскочи представянето си от миналата година. Запазиха се основните футболисти. Те имат опит в подобни мачове. Вярвам, че Лудогорец ще играе наесен в групите на Шампионска лига отново", сподели специалистът, вкарал разградчани в групите на турнира през 2014 г.

Всички подробности вижте в Sportline.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com