Футболист на Лудогорец изнудва Славия за пари

9100
Футболист на Лудогорец изнудва Славия за пари
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на нападателя на Лудогорец Мишел Платини продължава да е неясно, съобщава “7 дни спорт“. Както е известно, бразилецът не замина с разградчани за лагера в Англия, като остана в България да се готви с юношеския отбор на шампионите. Треньорът Стойчо Стоев пък призна, че Платини е свободен да си търси нов клуб и от Лудогорец няма да му правят проблеми, ако намери къде да продължи кариерата си.

„На Мишел Платини вече му казах какво решение съм взел. Искам да уточня, че той е добър футболист, но просто не успя да се адаптира към стила на отбора. Казах му, че е свободен да си търси нов клуб. Ако си намери, няма да го спираме. Сега остава само да се разбере с ръководството“ - заяви Стоев.

Бивш играч на Славия подписа с Левски

Бившият футболист на Славия Радослав Димитров вече е играч на Левски. Десният бранител подписа договор за две години със „сините&...

Най-голямо желание да привлекат Платини проявява тимът на Славия. Треньорът на „белите“ Милен Радуканов отлично познава своенравния характер на футболиста от съвместния им престой в ЦСКА. Поне за момента обаче Платини е много далеч от подпис с тима от Овча купел. „7 дни спорт" научи, че бразилецът е поставил прекалено високи финансови условия пред ръководството на Славия, за да облече белия екип. Въпреки това президентът на тима Венцислав Стефанов се е наел с тежката задача да убеди тарана да заиграе на Овча купел през следващия сезон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ