Голям български сайт за спортни залози дари пари на Левски

9084
Голям български сайт за спортни залози дари пари на Левски
Снимка: 8888.bg

8888.bg направи мечтан коледен подарък на един от най-обичаните български отбори, като им дари 93 140 лева точно преди празниците. Те са първият отбор, който получава пари по инициативата “Помощ за българския футбол“, при която отборите получават по 10 лева за всеки техен фен, играещ на 8888.bg

Всеки клиент на сайта може да избере любимия си български отбор. Колкото повече фена събере даден отбор, толкова по-голяма сума отива за него. Кампанията продължава до 31 декември. До тогава феновете може да влизат на сайта и да подкрепят отбора си. Отборът, който пръв събере 88 888 фена, ще получи 88 888 лева. В сайта любимците си могат да подкрепят привържениците на 31 футболни отбора от А и Б група.

Повече за кампанията може да научите тук - https://8888.bg/favorite/team/

Парите на Левски са преведени по-рано, защото клубът в момента има нужда от тях и от 8888.bg решиха да помогнат на отбора да прекара едни по-спокойни празници.

“Радваме се, че успяхме да помогнем на Левски в този труден за отбора момент” казва Александър Личев, маркетинг директор на компанията. “Нямаме търпение да помогнем и на останалите отбори. Каква ще бъде сумата, зависи единствено от феновете им.”

Иво Ивков: Искаме Левски да разчита на държавата като на майка, не на мащеха

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков говори след срещата с министъра на спорта Радостин Василев. Ръководителят на "сините" комен...

От ПФК „Левски“ благодариха на компанията за оказаната подкрепа:

Сайтът 8888.bg стартира преди едва 3 месеца, но вече се наложи като един от водещите на пазара ни и е подготвил много изненади за клиентите си за следващата година.

Предстои да разберем какво ще донесе на футбола ни предстоящата 2022-ра година и да се надяваме на повече такива инициативи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com