Херо: Няма да водя Левски, но отборът има сериозни проблеми

13481
Херо: Няма да водя Левски, но отборът има сериозни проблеми

Футболният специалист Димитър Димитров-Херо коментира информацията на вестник "Меридиан мач", че може да поеме Левски в скоро време.

"Не знам за такова нещо. Не е вярно. Отборът си има треньор и своите цели и задачи", заяви Димитров пред "Дарик".

Специалистът, който за последно бе спортен директор на Ботев (Пловдив), разкри защо е отказал последните предложения на "сините" за завръщане на "Герена":

"Отклоних офертите на Левски поради различни причини. Първото е, че бях ангажиран в онези моменти. Имах договор и ангажимент към друг клуб. Сега не бива да се връщаме отново на тази тема, защото отборът на Левски си има треньор, който трябва да работи в спокойствие. Обстановката трябва да е добра, аз съм бил в този клуб и знам, че подобни изказвания и коментари влошават атмосферата", категоричен бе той.

Димитров призна, че не одобрява смяната на треньорите след само два мача начело. Както е известно, заговори се за раздяла с Пепе Мурсия, който води Левски едва два кръга и има само една спечелена точка в мачовете.

"За мен не е нормално да се говори за треньорска смяна след втория кръг. Няма такива треньори и специалисти, които в рамките на един–два мача да покажат стил и почерк, както им се иска на феновете. Това е утопия и просто не е сериозно. Гледах и двата мача на Левски, отборът наистина има доста сериозни проблеми, но не искам да навлизам в детайли и подробности", коментира Херо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ