Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Стоичков ще изведе Пеневата чета в 100-годишния юбилей на Етър

17 април 2024, 11:11 часа • 1182 прочитания

Голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков ще вземе участие в демонстративния мач по случай 100-годишния юбилей на Етър Велико Търново. Камата ще изведе отбора на Пеневата чета срещу шампионския отбор на Етър на 25 април.

Стоичков и Пеневата чета срещу шампионския отбор на Етър

От Етър се похвалиха, че Стоичков е потвърдил участие за мача на стадион "Ивайло". По-рано стана ясно, че шампионският отбор на Етър ще бъде предвождан от друга легенда на българския футбол - Красимир Балъков.

Христо Стоичков

Ето какво написаха от Етър:

"Христо Стоичков потвърди с готовност и отзивчивост своето участие в стотния юбилей на Етър и ще изведе Пеневата чета срещу „виолетовите“ шампиони на стадион „Ивайло“. Да описваме ли кариерата и успехите му? Едва ли има българин, който да не ги знае прекрасно. Самият той лично написа своята биография с брилянтните си изяви по футболните терени.

Разбира се, с помощта на своите съотборници, треньори, приятели, което никога не пропуска да подчертае…Най-разпознаваемото име на българин по целия свят. Защото и до ден-днешен, където и да отидете, споменете ли думата България, насреща неизменно следва реакцията: Христо Стоичков!"

ОЩЕ: Стоичков си взе скъп спомен от "Армията" (СНИМКИ)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес