Испанец отказа двойна заплата от лоялност към "Левски"

61173
Испанец отказа двойна заплата от лоялност към "Левски"
Снимка: Иван Йочев

Антонио Аниете от Левски отказа изкусителна оферта от чуждестранен клуб, който му предложи над два пъти по-висока заплата от тази на "Герена", съобщи вестник "Труд".

Испанецът дойде през юни и бързо стана лидер. Към нападателя има сериозен интерес от един клуб от Беларус, два от Русия и два от Гърция. На "Герена" легионерът получава около 9000 евро на месец, така че вероятно са му предложили около 25 хиляди.

Половин милион спасява лиценза на Левски

На "Левски" са му необходими около половин милион лева, за да покрие най-належащите си плащания и да няма проблеми при получаването на ...

В "Левски" не са получили заплатите за септември и октомври, а в средата на декември иде време за ноемврийската. Затова Антонио има право да скъса с "Левски" по вина на клуба и да премине в друг тим. Чрез своя мениджър обаче Аниете лоялно към "сините" е отказал оферти за "бягство".

Последното предложение от чужбина включва и минимална трансферна сума. Аниете обаче обявил, че на този етап трансфер не го интересува. И ще преговаря, ако двата клуба се разберат за продажба. Така испанецът се издигна не само с игра и мъжество на терена, но и с морал. И заслужи в последния мач за годината (със Славия в събота) да бъде скандирано името му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ