Иван Иванов: От ЦСКА се опитаха да ме преметнат

15772
Иван Иванов: От ЦСКА се опитаха да ме преметнат

Футболист №1 на България Иван Иванов е поредният, който пропищя от начина, по който се управлява ЦСКА. От "червения" клуб са опитали да преметнат бранителя. Ето какво заяви Русия пред btv:

-Как върви възстановяването ти?

Добре съм, всичко е по план. Ще се прибера в Швейцария да ми направят преглед. Започвам по-тежки тренировки. Изгубил съм мускулатура, но бързо ще я върна. Десет години играя футбол, не съм изпускал един ден. Но сега ме сполетя една от най-тежките контузии. Но ще се оправя.

-Притесняваш ли се, че може да загубиш титулярно място?

Лъжа на Томов удвои дълг на ЦСКА към Иван Иванов

ЦСКА дължи много сериозна сума на Иван Иванов. Футболист номер 1 на България за 2013 година е поредният, чиито взимания са пряко свърза...

Ако трябва ще се боря за него. Вярвам в себе си, знам си качествата. Ще ми трябва един месец игрова практика и няма да имам проблем.

-Ще липсваш и на националния отбор. Ще бъдеш ли на мача с Беларус?

Да, ще бъда заедно с тях, но ще тренирам отделно. Но аз ще пропусна само 2-3 приятелски мача. Ще бъда на линия за квалификациите за Европейското.

-Какво мислиш за жребия за тези квалификации?

Малко по-добър е от този, който беше за световното. Ние бяхме в дупка и играхме с много силни отбори. А сега ще сме скрития фаворит след Италия и Хърватия. Ако постигнем добри резултати в началото ще имаме самочувствие. Норвежците не сме ги следили отблизо, не знаем на какво ниво са. Но мисля, че са на нашето, даже и на по-ниско. Позитивната инерция при нас ще остане, въпреки разочарованието от края на предишните квалификации.

-Какво се промени в теб след като излезе в чужбина?

Най-вече в личния ми живот. В България имаш доста контакти, изкушения. В чужбина имаш само един път и много лишения. Оставаш сам. Накрая обаче виждаш, че си заслужава.

-Сигурно следиш българското първенство. Какво е мнението ти за ЦСКА?

Много лоша контузия за Иван Иванов - вероятно пропуска сезона

Лекарският екип на "Базел" изрази предположения за много тежка контузия на най-добрия футболист на България за миналата година. Съмнени...

Трябва да престанат да говорят за резултати и да изискват цели. Все пак има много проблеми с финансите и лиценза. Най-важното е да се стабилизират, да си променят трансферната политика. Ако трябва пет години да минат и чак тогава да търсят резултати.

-Ти имаш да получаваш пари от ЦСКА...

Да, дължи ми ги този, който в момента държи ЦСКА. Когато ме продадоха, "Титан" властваше. Винаги намираха начин да отложат делото. Но сега нещата са на сериозно ниво. Ако не се решат нещата, могат да имат проблем с взимането на лиценза. Аз направих голям компромис. Имах да получавам 15 процента от трансферната сума в Алания, но се отказах от половината пари. А това са много пари. Сигурно никой не го е правил за ЦСКА.

Те ми предложиха споразумение, но после почнаха да се правят на луди. Явно искаха да ме преметнат. Дано се вземат в ръце и да оценят това, което съм направил като компромис.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ