X
 
 

Ясно е колко пари има в касата на "Левски" и колко са дълговете на клуба

1859 0
Ясно е колко пари има в касата на "Левски" и колко са дълговете на клуба
Снимка: БГНЕС
Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев разкри колко са парите в касата на клуба. Той обърна внимание и на текущите плащания, пред които са изправени "сините".

Най-спешните и належащи плащания за са тока и парното.

"Сини" фенове: Ще търсим нов спонсор, стига вече с модела "бащица"

Загриженост за съдбата на „Левски“ изразиха в предаването "Лице в лице, по БТВ от Тръст „Синя България“, които ...

"Работим по вариант за намирането на нови спонсори, но нямаме официално нищо досега. Не изключвам възможността да пълним и стадиона на всеки мач, това ще помогне. Както и продажбата на играчи, върху това се работи, но отново е доста трудно, защото на много места затвори трансферният прозорец", заяви Колев пред "Дарик".

ВИЖТЕ С КОЛКО ПАРИ РАЗПОЛАГА "ЛЕВСКИ" В МОМЕНТА

Главната цел е да се открие дарителска сметка, в която всеки един привърженик да може да изпрати сума, с която да помогне

"Едно от най-важните нещата, които трябва да се случат е да подкрепят отбора и да си купят билети за мача с ЦСКА, както и закупуване на абонаментни карти. Ще започнем и една дарителска кампания, всеки един привърженик да даде своя принос.

Какво ще стане с "Левски" след промените в хазарта?

Без генералния си спонсор "Националната лотария" на практика остава отборът на "Левски" . Това става ясно след измененията в Закона за ...

Засега стъпките не са много, ристрикциите са големи и е сложно с отварянето на дарителска сметка. Нямаме позволение в една определена банка. Искаме да направим такава заради хората, които не са в България. За съжаление в момента не мога да поема конкретни обещания, допълни Колев.

Колко са месечните разходи на "Левски" ВИЖТЕ В SPORTLIVE.BG.

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално