Луд късмет за Лудогорец, на жребия ще е сред поставените

22495
Луд късмет за Лудогорец, на жребия ще е сред поставените

Невероятен късмет извади Лудогорец в сряда вечерта и на жребия за плейофа в Шампионската лига ще е сред поставените отбори. Това се случи след серия от щастливи за българите резултати по европейските терени. Поредица от неочаквани резултати увеличи сериозно шансовете на тима от Разград да стане вторият наш отбор в груповата фаза на най-скъпия турнир.

От отборите, които се очакваше да са поставени в плейофа, се класираха четири от петте. Отпадна Селтик и това отвори една позиция в схемата на Шампионската лига. Тя трябваше да бъде заета от някой измежду непоставените, сред които Лудогорец е трети в подреждането. Преди него бяха Спарта Прага и Динамо Загреб. Чехите обаче отпаднаха след драма срещу Малмьо, след като спечелиха първия мач с 4:2, но на реванша в Швеция паднаха с 0:2 и се простиха с надпреварата. Хърватите пък бяха отстранени от датския Олборг след загуба на "Максимир" с 0:2. Те бяха спечелили с 1:0 първия двубой, но това се оказа недостатъчно и така Лудогорец ще е поставен!

Зрелище, драма и триумф на Лудогорец в Белград

Лудогорец успя да излъже белградския Партизан в реванша от третия предварителен кръг и се класира за плейофа в Шампионската лига. Разгр...

Евентуалните съперници на разградчани за влизане в групите ще бъдат: Малмьо (Швеция), Олборг (Дания), Легия (Полша), Марибор (Словения) и Слован (Словакия).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ