Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец – Сервет: Кога и къде да гледаме реванша от плейофите на Лигата на конференциите?

22 февруари 2024, 17:40 часа • 14105 прочитания

Българският шампион Лудогорец излиза днес срещу Сервет в мач от плейофната фаза на турнира Лига на конференциите. Срещата е изключително важна и за двата тима, тъй като победителят ще си осигури участие на 1/8-финалите на надпреварата.

Лудогорец – Сервет: Начален час и ТВ

Първият двубой между Лудогорец и Сервет в Женева се състоя преди седмица. Тогава срещата завърши при резултат 0:0. Днес пък двата тима ще гонят задължителна победа, ако искат да продължат напред в Лигата на конференциите. Разградчани се намират в отлична форма, след като в последния си мач се наложиха над Черно море и оглавиха Първа лига.

Лудогорец Сервет Лига на конференциите

В колко часа започва Лудогорец – Сервет?

Мачът между Лудогорец и Сервет ще се проведе на стадиона на разградчани „Хювефарма Арена“. Очаква се трибуните да бъдат пълни и да подкрепят момчетата на Георги Дерменджиев по пътя им към 1/8-финалите на Лигата на конференциите. Срещата стартира в 19:45 часа.

Коя телевизия ще дава Лудогорец – Сервет?

Срещата Лудогорец – Сервет ще бъде излъчвана пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще предава мача е bTV Action. Ако нямате възможност да гледате двубоя по телевизията, то може да проследите Лудогорец – Сервет НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че отборът му трябва да играе много умно срещу Сервет, ако иска да победи.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес