Новият треньор на Левски: Днес направихме една добра тренировка

9327
Новият треньор на Левски: Днес направихме една добра тренировка
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Пепе Мурсия очаквано остана доволен от странната контрола с дублиращия отбор, спечелен от титулярите с 5:0.

"Може да считаме този мач за една добра тренировка за нас. Резултатът днес няма значение, тъй като и в двата случая побеждаваше Левски” - сподели с усмивка Мурсия.

Левски спечели с 5:0 абсурдна контрола

В първата си лятна контрола Левски победи с 5:0 дублиращия си отбор до 21-годишна възраст. Мачът, от който нямат полза нито един от два...

"Най-важното е да намерим верния ритъм за мачовете. Трябваха ни малко игрови минути, както и да натрупаме малко опит. Също така да видим какво сме свършили в тренировъчния процес до този момент" - каза още той.

"Това са играчите, с които разполагаме. Който дойде, ще трябва да преследва целите на клуба. Няма да бързаме за нови попълнения, ще следваме целите си бавно, но без да спираме. За мен най-важното е, че тези, които са тук, се справят отлично и работят много. Виждам, че можем да направим колектив. Времето до началото на шампионата не е толкова много. На прав път сме. Валери Божинов има достатъчно опит и характер, за да бъде един от изборите за капитан на отбора. Да носиш капитанската лента на Левски е голяма отговорност" - допълни испанският специалист.

 

 

Батков "изненада": Имаме проблеми с парите

Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че още един от скъпоплатените футболисти на отбора Дъстли Мюлдер си тръгва от „Герена...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ