Орманджиев: Този, който трябваше да плати за Христов, се разсърди

8008
Орманджиев: Този, който трябваше да плати за Христов, се разсърди

Бившият председател на Надзорния съвет на ЦСКА Стефан Орманджиев разказа за срещата си с Иван Стоянов и Йордан Лечков в Сливен малко преди да се осъществи трансферът на крилото. Той коментира пред "Тема Спорт" и зимната селекция на червените.

"Радвам се, че футболист като Иван Стоянов се върна в ЦСКА. Той е гаранция за успех, всички знаят неговите качества, няма как привличането му да е грешка. Видях се с него и Йордан Лечков на семинара за съдиите в Сливен. Разговарях накратко с футболиста и го приветствах за завръщането му в неговия дом ЦСКА. Казах му, че съм уверен, че ще донесе успехи на ЦСКА. Тогава двамата с Лечков се подготвяха за пътуването до София за подписването на договора", разказа Орманджиев.

„Излишно се тръби около трансфера на Венци Христов. Доколкото знам, имаше човек, близък до клуба, който бе готов да плати за правата му. Явно обаче се е отказал или разсърдил... Изглежда, че тази възможност е пропаднала и сега в клуба просто няма пари за Христов. Томов казва, че има – нека платят тогава. Венци прави добър сезон, има талант, а и е роден играч. Аз съм твърдо "за" българските футболисти в ЦСКА. Обаче ми прави добро впечатление и новият подход към трансферите на Стойчо Младенов. Привличането на чуждестранни школувани играчи в юношеска възраст е добра идея и ще донесе ползи на клуба в перспектива", каза още Стефан Орманджиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com