Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От ЦСКА витиевато: Валтер Папазки? Не можем да кажем, че е в клуба

10 юни 2024, 15:26 часа • 11636 прочитания

Ръководството на ЦСКА отговори витиевато на въпрос дали бизнесменът Валтер Папазки стои зад новия собствеността на клуба. След оттеглянето на Гриша Ганчев мажоритарният пакет акции отиде в юридическо лице - Националният фонд за спорт, култура, изкуство и наука, чийто управител е Данаил Илиев.

Валтер Папазки ли е новият собственик на ЦСКА?

В публичното пространство обаче се тиражира, че именно Валтер Папазки стои зад Фонда, който придоби собствеността в ЦСКА. Запитан за слуховете за Папазки, изпълнителният директор Стоян Орманджиев отговори двусмислено, без да споменава името на хазартния бос в своето изложение към журналистите.

Стоян Орманджиев

От "Армията" напомниха, че ЦСКА е акционерно дружество

"Относно структурата в ЦСКА, мисля че бяхме достатъчно ясни, че ЦСКА е акционерно дружество. Споменават се доста имена - дали за собственост, дали за треньори, дали за футболисти. Аз не мога да кажа за някой, който не е в клуба, да кажа, че е в клуба", коментира Стоян Орманджиев.

"Оперативно ние всеки ден сме с Данаил Илиев, коментираме нещата, които се случват в клуба. Спортно-техническите решения са оставени на нас. Ние сме хората, които носим отговорност. Когато не се справяме добре, нас ще сочите с пръст. И ние ще си подадем оставките, без да са ни искани", добави още той.

ОЩЕ: ЦСКА обяви петима напускащи, на "Армията" имали шест варианта за треньор

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес