Пенев се двоуми кой да замени Светослав Дяков

30660
Пенев се двоуми кой да замени Светослав Дяков
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния ни отбор Любослав Пенев има една основна дилема относно състава преди утрешната световна квалификация с Чехия на "Васил Левски". Пенев все още умува кого да избере за заместник на наказания Светослав Дяков в средата на терена. Опциите са Христо Златински или Маркиньос, пише football24.bg, позовавайки се на "Тема Спорт".

И двамата са подчертано офанзивни полузащитници, докато Дяков действаше основно в дефанзивен план. Според запознати халфът на "Локомотив София" е с по-големи шансове да започне в средата на терена като партньор на Владимир Гаджев. Легендарният голмайстор ще заложи на атакуващ стил на игра с оглед на факта, че трябва да победим чехите с три гола разлика, за да имаме шанс за класиране на бараж.

Що се отнася до другия, който ще пропусне мача утре заради червения си картон в Ереван - централния защитник Николай Бодуров, заместникът изглежда ясен. Това е съотборникът му в "Литекс" Илия Миланов. Именно той замени Бодуров при контузията му срещу Дания в Копенхаген през март.

Още една трета промяна се очаква да направи Пенев в титулярния сьстава спрямо двубоя в Армения. Почти сигурно на вратата ще се завърне Николай Михайлов, който отстъпи мястото си в Ереван на Владислав Стоянов. Петър Занев, който се представи на високо ниво в петък, отново ще бъде предпочетен пред Веселин Минев на левия бек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ