Помахахме за сбогом на Евро 2016

4892
Помахахме за сбогом на Евро 2016

Всякакви надежди за класиране на Евро 2016 година бяха попарени, след като България загуби с 0:1 решителния квалификационен мач с Норвегия. На стадион "Васил Левски" не можахме да надскочим себе си и еврошампионатът във Франция остана мираж.

Единственият гол в мача падна в 57-та минута, когато Миланов изпусна Форен и централният бранител се разписа във вратата на Божидар Митрев.

Националният отбор на България изпревари Норвегия в ранглистата на ФИФА

Националният отбор на България се изкачи с една позиция в ранглистата на ФИФА. В деня на мача срещу Норвегия в квалификациите за Евро 2...

"Лъвовете" не показаха почти никакви футболни достойнства, след като през целия двубой момчетата на Ивайло Петев имаха не повече от 2 добри положения да реализират попадение. Вината може да се търси и в националния селекционер, който в нито един момент не промени схемата и тактиката на отбора, а единствено изпълнителите. Лидерите на тима Георги Миланов, Ивелин Попов, Станислав Манолев и капитана Станислав Дяков отново не бяха на познатото ниво.

Националните ни имат едва 8 точки срещу 13 за днешния си съперник. Освен това на България предстоят гостувания и на Италия, и на Хърватия до края на квалификациите - мачове, които с тази игра едва ли "лъвовете" ще спечелят - всъщност едва ли ще спечелят каквито и да е точки.

Пълен репортаж от мача вижте в Sportline.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ