Посрещнаха националите ни в Армения с бомбички и викове: „Българи-цигани”

5608
Посрещнаха националите ни в Армения с бомбички и викове: „Българи-цигани”

С обидни думи, замеряне и димки бе посрещнат българският национален отбор при пристигането му в Ереван, Армения, съобщи БНР.

Скандалът избухна на самото летище в Ереван. В залата за получаване на багаж, полицията предупредила българската делегация и охраната на нашата група - всички да се съберат заедно и в пакет да се излезе извън терминала и залата за посрещане.

Буфон и Джилардино спечелиха трите точки за Италия

В много напрегнат и динамичен мач България загуби незаслужено от Италия с минималното 0:1. За победата италианците определено трябва да...

Когато се отворили вратите, последвал взрив от негативни емоции от страна на повече от 100 екзалтирани до крайност запалянковци от Армения.

С „Българи-цигани”, жестове, бомбички и димки, те посрещнали българския национален отбор по футбол. На летището имало около 50 полицаи, които така и не успели да въдворят ред. Под непрекъснат дъжд от монети, бонбони и бомбички, футболистите се скрили в автобуса.


Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бил ядосан от всичко това, което се случи на летището, и заявил, че ще подаде веднага оплакване за тези действия до ФИФА и УЕФА.

Армения шокира Чехия насред Прага

Отборът на Армения взе трите точки от Чехия, побеждавайки ги с 2:1 в Прага в мач от нашата квалификационна група за Мондиал 2014 и по ...

"Грозно посрещане на летището в Ереван, което не ни уплаши, а ни амбицира да ги бием с повече! Обидни скандирания: "Българи, цигани!", димки и бомбички... Превъзбудени арменски хулигани, нищо повече! Но и нищо европейско, уви!", това е съобщението на официалната Facebook страница на българския национален отбор.

Снимка: Facebook

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ