Радуканов се надява на феърплей в плейофите

12022
Радуканов се надява на феърплей в плейофите
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Славия Милен Радуканов се надява на феърплей в плейофите от "А" група. Той разкри това след победата с 5:1 над Нефтохимик в първия мач от втората седмица в 27-ия кръг.

"Мисля, че доминирахме през целия мач с желанието, с това, че искахме да играем, да движим топката. През първото полувреме пропуснахме 5-6 положения и дузпа. Мисля, че ако бяхме вкарали, нещата щяха да са по-различни, коментира Радуканов. - Казах и преди седмица – няма слаби и силни съперници, трябва да продължаваме по същия начин. Не бих казал, че имаше напрежение след пропуснатата дузпа. На всеки се случва. Трябва да следваме своя игрови план. Не съм се карал на почивката, просто обясних на играчите какво трябва да правят. Разликата е, че през първата част вкарахме 1 гол, през второто полувреме – четири. Очаквам да има феърплей в първенството. Всички отбори искат да играят футбол и само така можем да променим нещата. Ако ние вътре се съмняваме, какво остава? Няма смисъл да се нападаме взаимно, всеки трябва да си гледа в своята паничка. Дали утре ще гледам вечното дерби? Да, ще го гледам, но нямам прогноза".

Станков притеснен преди дербито, Радуканов ядоан за изпуснати голове

Треньорът на Локомотив (Пд) Сашо Станков е притеснен от тежката загуба с 1:4 от Славия в последния кръг от редовния сезон на шампионата...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ