Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Сини" фенове попиляха капитана на Левски и призоваха за билети по 1 лев

28 ноември 2023, 20:59 часа • 14993 прочитания

Привърженици на Левски излязоха с остра позиция срещу капитана на "сините" Андриан Краев. В понеделник халфът на столичния тим отбеляза гол във вратата на Локомотив София, но не отпразнува попадението. Това вбеси както треньора Николай Костов, така и голяма част от феновете на отбора.

Фенове на Левски се ядосаха на "бездушния" Андриан Краев

От популярната Фейсбук страница "Трибуна Левски" излязоха с позиция за случилото се, като признаха, че изпитват "яд" и "безсилие" от "бездушното поведение" на Андриан Краев. Освен това феновете призоваха клуба да пусне билети по 1 лев за целия стадион за домакинството на Локомотив Пловдив, за да се напълни "Герена".

Защо Краев вбеси феновете на "сините"?

"Всеки провал се преглъща, всяка загуба се преживява. Единственото, което не може да се преживее, изпълва те с яд и безсилие едновременно, е бездушното поведение, липсата на амбиция и мотивация. А то се превръща в константа, заедно с разочарованието в пълните гостуващи сектори в "синьо" навсякъде из България", пишат от "Трибуна Левски".

Андриан Краев

"Трудно е и да си амбициран, когато капитанската лента е символ на търговия с все по-малка стойност, а не на лидерство и мъжество. В трудните моменти феновете винаги са опората за клуб и играчи. Бъдете обединителите, от които в момента хората се нуждаят.

Призив за билети по 1 лев за мача Левски - Локо Пловдив

Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари. Поканете ги на стадиона за мача с Локо (Пловдив), покажете отношение към хората, които ще са с Λевски, независимо кой човек с изтичащ договор е капитан на отбора.

Призоваваме ви за жест към хората и билет от 1 лв за целия стадион в мача с Локо (Пд), на който хората ще се вкочанят от студ, но ще бъдат докрай с любимия Λевски! Да напълним стадиона заедно", завършва публикацията на феновете.

Критики застигнаха и мажоритарния собственик Наско Сираков, който бе призован да си ходи (СНИМКА), както го направи неговият приятел Борислав Михайлов.

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес