Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След 2 години извън тима: Илиан Илиев връща двукратен шампион на Русия в националния

29 май 2024, 15:57 часа • 26150 прочитания

Националният селекционер на България Илиан Илиев възнамерява да върне двукратен шампион на Русия в представителния ни тим. Става въпрос за 32-годишния Георги Миланов, който в момента защитава цветовете на румънския Динамо Букурещ. Това съобщиха колегите от „Труд“.

Илиан Илиев има сериозни кадрови проблеми

Както е известно, Илиев има сериозни кадрови проблеми преди контролите на националния тим срещу Румъния и Словакия, след като общо шестима души отпаднаха от сметките му в рамките на само няколко дни. Именно поради тази причина специалистът възнамерява да прати повиквателна на плеймейкъра на Динамо Букурещ.

Георги Миланов Национален отбор по футбол на България

Кариерата на Георги Миланов

Георги Миланов е един от най-качествените български футболисти в последните повече от 10 години. Халфът направи име в Литекс преди да бъде продаден на ЦСКА Москва. В кариерата си е играл още за Грасхопърс, Фехервар, Левски и Ал Дафра. Миланов е двукратен шампион на България с Литекс и на Русия с ЦСКА Москва. Печелил е Суперкупата на двете страни с въпросните тимове, както и Купата на България с Левски.

Миланов в националния отбор

За националния отбор Георги Миланов има на сметката си общо 47 мача. В тях се е отличил с две попадения и осем асистенции. За последно опитният полузащитник бе част от представителния тим на страната преди 2 години, когато в средата на юни 2022-ра „лъвовете“ стигнаха до равенство 0:0 като гост на Грузия в двубой от Лигата на нациите.

Онзи ден Илиан Илиев повика още един от Черно море в националния отбор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес