X
 
 

След резила с Черно море: ЦСКА има нов треньор

4821 2
След резила с Черно море: ЦСКА има нов треньор
Снимка: Официален сайт на ЦСКА
Анонсираните промени в ЦСКА са факт. Първата и най-сериозната от тях е назначението на Люпко Петрович за старши треньор вместо Добромир Митов. Новината бе обявена от "червените" на официалния им сайт. Въпреки че на практика отборът бе воден от триото Петрович-Митов-Димитър Пенев, от клуба посочват, че сърбинът досега е имал само ролята на консултант. От днес обаче той ще води мачовете, тренировките и всичко, свързано с подготовката на тима.

Същевременно става ясно, че Добри Митов ще остане в щаба като помощник, заедно с досегашните си колеги Милош Крушчич, Ивайло Станев, Ивайло Петров и Кирил Динчев.

Българските отбори научиха тежките съперници, които ги чакат в Европа

След като Лудогорец отпадна от Шампионска лига, България се озова в Лига Европа с 4 представители във втория предварителен кръг, а днес...

"Проведохме сериозен разговор с играчите. Най-важното в този момент е отборът да заиграе като колектив. Футболистите трябва да осъзнаят, че от подобна ситуация се излиза, ако са задружни и си помагат на терена. Който се мисли за звезда, не тича, не се бори и не се раздава на терена, няма да играе".

"Играчите да не мислят за себе си, а да защитят честта на клуба и да се отблагодарят на публиката за подкрепата. Труден момент за всички, който ще се преодолее само с победи и по-добри игри и резултати. Затова обаче ще трябва дисциплина във всички аспекти и най-вече - голямо сърце за предстоящите трудни битки", бяха първите думи на Петрович като старши треньор.

Източник: Sportlive.bg

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
    Хубавата новина е че Пенев е аут.
  • Анонимен 1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
    Как може да искаш да си шампион а да се излагаш като кифладжия?ЦСКА--Левски--Лудогорец-- хвани единия удари другия.Пълна скръб!
Последно в Актуално