След Везалов в Славия, Левски понася и Старокин в Иртиш

7471
След Везалов в Славия, Левски понася и Старокин в Иртиш
Снимка: Getty Images / Guliver

Орлин Старокин от Левски е пред трансфер в казахстанския Иртиш, съобщава вестник "Труд". Универсалният защитник е желан от миналогодишния "син" екзекутор в първия предварителен кръг на Лига Европа и дори вече има издадена виза за бившата съветска република.

Иртиш се интересува от още двама от "А" група. Целите са "пловдивските" бразилци Вандер Виейра (Ботев) и Диего (Локомотив). Преговорите са в напреднала фаза и е много вероятно тримата футболисти скоро да отлетят за азиатската страна, която е член на УЕФА.

Звезда на Славия: Футболист на Левски ми викаше "негър"

Един от най-добрите футболисти в състава на Славия Фернандо да Силва разкри своята версия за изгонването му в мача срещу Левски (2:2) о...

Странно, но в Левски вчера не знаеха, че Старокин заминава за Казахстан. Юношата на ЦСКА има договор с тима от "Герена" до 30 юни 2014-а.

Универсалният футболист имаше срок до понеделник да реши дали приема офертата за нов контракт. И ако не е съгласен да скъса настоящия договор и така да се размине с юнската заплата. Но нито спортният директор Георги Иванов, нито изпълнителният шеф Константин Баждеков бяха известени за казахска дестинация за Старокин. По правилата на ФИФА играчът имаше право да преговаря с друг клуб още от 1 януари 2014-а.

Старокин се превърна в един от най-добрите футболисти на Левски в последната година и заслужи да бъде капитан в едно от вечните дербита срещу ЦСКА.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ