Станков притеснен преди дербито, Радуканов ядоан за изпуснати голове

11467
Станков притеснен преди дербито, Радуканов ядоан за изпуснати голове
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Локомотив (Пд) Сашо Станков е притеснен от тежката загуба с 1:4 от Славия в последния кръг от редовния сезон на шампионата и точно седмица преди пловдивското дерби с Ботев от плейофа.

"При всички положения, когато си с 10 души, се нарушава играта, коментира Станков изгонването на Коруджиев. - Имаше дисбаланс, имаше принудителна смяна, организацията в нашия отбор се наруши и нормално получихме втори гол. Жалко. Този резултат е много негативен за нас. Надявам се тимът ни да се представи много по-добре в следващите мачове, които ни предстоят – в плейофите, както и за Купата на България. Хубаво е, че излизаме срещу Ботев в първия мач от плейофите. Нека бъде празник на Пловдив".

Феновете на Локомотив поискаха главата на Станков

  Феновете на Локомотив (Пловдив) подеха сериозна кампания срещу старши-треньора Александър Станков. Ултрасите са бесни на Станко...

На противоположния полюс беше настроението на Милен Радуканов. Треньорът на Славия обаче съжали за изпуснаните още голове във вратата на Локомотив. "Доволен съм от победата срещу отбор от първата седмица, коментира той. - Мисля, че имахме шанс и за още по-изразителна победа. Имахме три греди. Понякога реагирам неправилно по време на мач на съдийски отсъждания. Радвам се, че показахме дух и колектив. Не би трябвало да има значение къде играем, не се затваряме в глуха защита. Искам да играем по нашия си стил. Няма значение къде играем, трябва да се борим за победа".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com