Станков: Съжалявам, тежко ми е, днес футболът загуби

9965
Станков: Съжалявам, тежко ми е, днес футболът загуби
Снимка: БГНЕС

Изключително разочарован от случилото се по време на пловдивското дерби бе треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков. Той застана с мъка пред камерата на ТВ7 и говори за прекратения заради изстъпленията на феновете на Локо (Пд) мач срещу Ботев.

“Разочарованието ми е много голямо, защото футболът губи от такива мачове, започна Станков. – Бяхме се настроили да зарадваме публиката и щяхме да го направим с победа. Имахме всички предпоставки за това. Жалко е, че загуби футболът“, коментира той.

Мъри: Глупостта при нас мина всички граници

“Подкрепям решението мачът да бъде прекратен. Ако реферът не го бе направил, аз щях да го поискам. Това са неща, които не трябва ...

Треньорът на “черно-белите“ заяви, че реално има много предпоставки за случилото се, но отбеляза, че това не е била подходящата проява за феновете, с която да изразят емоциите си. Както е известно, привържениците на Локомотив са на нож със собственика на клуба Коко Динев.

Станков обвини полицаите, че не са успели да се справят с работата си и не са проверили добре феновете на влизане на стадиона.

“Много ми е мъчно и тежко, много съжалявам, че стана така“, добави Станков. Запитан какво е неговото бъдеще на “Лаута“, той заяви: “Не знам бъдещето си. За момента сърцето ми е тук и не бих се отказал лесно от Локомотив“. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com