X
 
 

Стоичков: Кметът на София ме увери, че ЦСКА ще има нов стадион

2580 1
photo of Стоичков: Кметът на София ме увери, че ЦСКА ще има нов стадион
Снимка: Getty Images/Guliver
Малко преди да отлети за Маями, най-големият български футболист Христо Стоичков се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова.

След нея носителят на Златната топка обяви, че ще има нов стадион на мястото на "Българска армия".

Контрера предлага промени в плана за Борисовата градина, засягащи стадион "Българска армия'"

Вчера изтече срокът, в който граждани и организации могат да правят предложения и възражения относно представения проект за подробен ус...

"Г-жа Фандъкова ме увери, че нов стадион на ЦСКА ще има – рече Стоичков на летището. – Много е важно да се спазват законите. На рисунките стадионът е много хубав и съм сигурен, че ако всичко е по правилата, ще стане реалност.

Това е желанието и на Фандъкова. Познаваме се от години и тя винаги си държи на думата.

Какво още каза Стоичков вижте в sportlive.bg,

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • запасен редник 1 запасен редник преди 2 седмици Профил на трол?
    Военният полигон до Сливница е идеален за армейски спортен комплекс със стадиони! Идеален е и за кютеците между добитъка от запалянковци далеч от центъра на София! Плюс че там може да се направи полицейско-съдебна сграда и трудово-възпитарелна каторга, в която без да ги връщат в София, на място веднага да ги съдят по бързата процедура за хулиганство и да ги пращат да поработят за обществото някой виж още ›› и друг месец по спортния комплекс! Като войник съм би там за по около месец 2 пъти през зимата януари-февруари и 2 пъти през юли-август, та го познавам полигона много добре! Има и ЖП-връзка и магистралата минава до него, има и голямо блато за армейски водни спортове! Земята е държавна, каменлива и глинеста и не е плодородна! Ще има място и за големи паркинги! Няма извори за питейна вода, но може да се изгради ВиК на комплекса със захранване с вода от други места! Въобще идеално място за армейски спортен комплекс на 30-тина км (20-тина минути с влак) от София!