Тони Велков поема Марек, отпада за младежите

12362
Тони Велков поема Марек, отпада за младежите

Антон Велков става старши треньор на Марек. Новината бе обявена от изпълнителния директор на дупничани Иво Паргов. Той добави, че младият специалист ще бъде представен официално в понеделник.

„Антон Велков ще води мъжкия отбор на ОФК „Марек”. Разговорите с него са отпреди повече от десет дни, но изчаквахме дали няма да бъде назначен за треньор на младежкия национален отбор. Уточнили сме всичко и той ще бъде старши треньор на нашия мъжки отбор в „А” група от новото първенство. Той официално ще бъде представен в понеделник на обяд на официална пресконференция. Часа за нея ще определим след разговор с кмета на общината Методи Чимев”, каза Паргов пред местното издание „Вяра”.

Първият етап от лятната подготовка на представителния тим на ОФК „Марек” ще бъде в Банско. Вече новият наставник ще обяви началото на подготовката, броя на контролните срещи и останалите етапи от подготвителния цикъл до старта на първенството на „А” група.  

Припомняме, че Марек заедно с отбора на Хасково не получиха лиценз от Изпълкома на БФС за елита на българския футбол, но и от двата клуба са категорични, че ще обжалват и че ще спазят изискванията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ