Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Германия, Португалия и Гърция искат национал на ЦСКА 1948

13 юни 2024, 21:22 часа • 3276 прочитания

Сериозен интерес показват отбори от Германия, Португалия и Гърция към вратаря на ЦСКА 1948 Даниел Наумов. Както вече стана ясно, 26-годишният страж ще напусне "червените", защото договорът му изтече в края на сезона. По всяка вероятност националът ни ще продължи кариерата си в чужбина.

Стражът на ЦСКА 1948 с оферта от Германия

Наумов получил оферта от отбора финалист в Купата на Германия Кайзерслаутерн. Неговият агент Красимир Балъков-младши сподели:  "Да, има интерес от Кайзерслаутерн, както се пишеше в медиите. Отборът от Португалия също е сериозен. Не искам да спекулирам с имена, тъй като не е коректно. Има доста клубове, които питат за ситуацията около Дани"

Даниел Наумов

"Дали е имало интерес от Левски? Както ви казах има сериозен интерес към него, но не искам да коментирам имена на отбори. Със сигурност приоритет му е да продължи кариерата си в чужбина, но във футбола никога не се знае. Всичко може да стане. Той е спокоен и очаква скоро да разбере новия си клуб", добави още Балъков. Наумов изигра 140 мача с екипа на "червените", като в този период записа и 10 участия за националния отбор на България.

ОЩЕ: Трансферна цел на Левски и ЦСКА 1948 поема към Румъния

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес