В Лудогорец чакат 30 000 на стадиона в четвъртък

13839
В Лудогорец чакат 30 000 на стадиона в четвъртък
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев смята, че Националният стадион "Васил Левски" ще посрещне около 30 000 зрители за реванша от Лига Европа срещу Лацио. "Тръпката е голяма, тъй като еуфорията е много силна. Не бих казал, че съм изненадан от интереса към мача. В момента бройката на продадените билети надхвърля 23 000 и мисля, че около 30 000 можем да очакваме. Явно хората предпочитат да са на стадиона, отколкото да гледат мача по телевизията, сподели Петричев. - Чува се, че ще има привърженици на Левски, които ще подкрепят Лацио, но моята информация, че тази подкрепа ще бъде мирна, за да не навреди на Лудогорец. Все пак Лудогорец е български отбор. Нека го направят, живеем в демокрация, нека да го направят по мирен начин. Но масово българите подкрепят Лудогорец. Очаквам хората от София да предпочетат метрото, за да не се създава стълпотворение от автомобили. Бих призовал хората да дойдат по-рано на стадиона. Имаме готовност да отворим и още входове на Г сектор, ако все още са останали хора без билети. Нека подкрепата да бъде цивилизована, максимално културно. Да покажем на Европа, че имаме културата да бъдем част от европейския футбол. По отношение на нашия отбор нямам притеснения, вълнувам се много, особено с организацията по събитието. Няма свръх напрежение върху отбора. Момчетата имат психологическата нагласа. Знаят, че мачът ще бъде по-труден от този в Рим. Има доста хора от чуждестранни клубове, които предявиха интерес към нашия мач, едни от тях ще наблюдават предполагам играчи, а други просто ще гледат мача. Цялото ръководство на БФС, целия Изпълком, депутати ще присъстват. По-скоро г-н Лотито няма да дойде тук на стадиона, но при президентите нищо не се знае".

Талантът на Лудогорец Михаил Александров заяви, че притеснение е имало преди първия мач срещу Лацио. "Надявам се да покажем на какво сме способни. Няма как да не ни радва, че феновете ще се обединят и ще ни подкрепят, коментира Александров. - Надявам се да зарадваме феновете с една победа. Като цяло трябва да опазим Мирослав Клозе. Това е важно за защитниците. Те се справиха в първия мач, защо да не го направят и във втория, добави футболистът на Лудогорец. - Притесненията ги имаше преди първия мач. Лацио е един голям отбор със сериозна визитка. В първия момент това име плаши, но на терена нещата изглеждат различно".

Стойчо Стоев притеснен да не "прегорят" играчите

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна, че се притеснява играчите му да не излязат пренавити за реванша с Лацио в Лига Европа. Той ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ