X
 
 

Вижте потенциалните съперници на България в баражите за Евро 2020

2856 1
Вижте потенциалните съперници на България в баражите за Евро 2020
Снимка: БГНЕС
Българският национален отбор ще участва в двоен жребий в петък, когато ще се определят полуфиналните двойки за баражите на Евро 2020.

След като Уелс си осигури класиране за Евро 2020 през квалификациите, сега страната ни има шанс да е домакин в полуфиналната среща на 26 март.

Борислав Михайлов: Голямата ми грешка е, че съм твърде добър

"Вероятно съм бил твърде добър към абсолютно всички. Такъв тип като мен трудно се намира, който може да понася всичко", заяви Михайлов,...

При победа България може да е домакин и във втория двубой, който ще се изиграе пет дни по-късно. 

"Лъвовете" ще попаднат или в поток С, или в поток А, като това ще бъде определено чрез жребий измежду нас, Унгария, Израел и Румъния. Жребият ще бъде изтеглен в петък в Нион.

Ако жребият ни отреди да останем в поток С, то там съперник ще ни бъде Шотландия, като гостуваме в полуфинала, а след това играем с победителя от Норвегия - Сърбия. Спечелим ли двата двубоя, отиваме на Евро 2020.
Ако жребият обаче ни прати в поток А, то там единствено сигурен е тимът на Исландия, който със сигурност е домакин. Потенциалните ни съперници са отново Израел, Румъния и Унгария. Единственият вариант да сме гости, е в петък да бъдем изтеглени като съперник на Исландия. Всеки друг съперник означава, че ще сме домакини в първия мач.
Всички потоци и потенциалните ни съперници разберете в Sportlive.bg!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално