За 100 години Левски: Батков обеща мачове в Европа

23482
За 100 години Левски: Батков обеща мачове в Европа
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Тодор Батков се обърна към публиката на сините, на която даде сериозни обещания за бъдещето на клуба. Това се случи по време на празненствата по повод 100-годишнината, кулминацията на които беше мачът с Лацио на стадион "Васил Левски". "Честит празник на всички левскари! Честит празник на всички българи! Честит празник на всички, които обичат футбола! Тази атмосфера ми напомня на онази от 2006-а година. Левскари, обещавам ви, че отново ще играем европейски мачове пред пълни трибуни! Обещавам, че съвсем скоро Левски ще изглежда по съвсем различен начин!", заяви Батков явно въодушевен от 35-те хиляди зрители по трибуните на стадион "Васил Левски". "Гонзо започна да реже до кокал. Ще останат двама-трима чужденци, но не искам да говоря на тази тема. Питайте Гонзо", допълни адвокатът.

Спортният директор Георги Иванов, който взе участие в мача с Лацио, заяви, че "синият" клуб ще бъде вечен. Гонзо благодари на феновете за подкрепата и заяви, че ги обича.

Стефан Велев: За всеки играч най-важното е да не е контузен

Халфът на Левски- Стефан Велев със сигурност ще остане в Левски през новия сезон. Бившият футболист на Берое се лекува от тежка контузи...

"Много съм щастлив. Левски е вечен. В България много хора обичат нашия клуб. Виждате каква атмосфера има днес на стадиона. Благодаря на феновете за подкрепата. И аз ги обичам", заяви Гонзо.

Левски награди своите големи имена. Това се случи по време на официалното тържество по случай 100-годишнината на клуба. Своите награди получиха Александър Александров-Кривия, Георги Иванов-Гонзо, Даниел Боримиров, Димитър Телкийски, Елин Топузаков, Станислав Ангелов и Христо Йовов.

Сред почетените бяха още десетки имена - Борислав Михайлов, Бисер Михайлов, Руси Гочев и Люпко Петрович. На сцената излязоха Станимир Стоилов, който беше посрещнат от скандирания: "Мъри Стоилов, Мъри Стоилов". Мощни аплодисменти имаше за Георги Иванов, Наско Сираков и Божидар Искренов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ