Дванайсетокласничка прати след бой своя съученичка в болница

1579
Дванайсетокласничка прати след бой своя съученичка в болница

Момиче на 19 години е прието в МБАЛ-Бургас с комоцио, след като е станала обект на агресия от страна на своя съученичка.

Инцидентът е възникнал вчера сутринта по време на междучасие в СОУ „Добри Чинтулов“ в комплекс „Изгрев“. Илияна Д. нападнала своята съученичка Яница С., нанасяйки и удари в областта на главата. Поводът бил междуличностен конфликт между двете момичета.

На място е извикана полиция, която овладяла ситуацията. Удряното момиче се прибрало вкъщи. По-късно вечерта то се е почувствало зле и е постъпило в неврохирургичното отделение на бургаската болница, информира Topnovini.bg.

Мъж е в болница с рани по главата след побой

В ЦСМП-Сливен е приет 58-годишен мъж с контузни рани по главата,счупване с разместване на лява предмишница и други наранявания, причине...

Нанесени са удари, но побой не е имало. Пострадалата си има здравословни проблеми, страдала е от главоболие. Те са били туширани, но може би този удар сега ги е отключил“, каза помощник-директорът на училището Димитрина Папаринова.

След инцидента Яница е изглеждала видимо добре, не е поискала медицинска помощ, а само да се прибере вкъщи. Впоследствие обаче се е почувствала зле и е хоспитализирана.

Момичето, което е проявила агресията, е по-конфликтна личност. Тя не е общувала със съученичката си извън школото поради някакви междуличностни причини и затова е търсила повод за контакт в училище, коментира Папаринова.

Ръководството на СОУ „Добри Чинтулов“ е информирало за случая Регионалния инспекторат по образованието в Бургас и ще предприеме мерките, които са залегнали за такъв вид поведение в правилника на училището. При всички случаи агресивната дванайсетокласничка ще бъде изключено от учебното заведение, въпреки че й остават около месец-два до завършването му, смята Димитрина Папаринова.

Двама са в болница след сбиване на два рода в Пловдив

Двама души са настанени в болница след сбиване на два рода в Пловдив, съобщиха от ОД на МВР-Пловдив. Около 22.20 часа снощи в полицият...

Днес Илияна не се е появила в училище. Проблемите с нея са започнали от тази година. На пръв поглед момичето е много нежно и деликатно, до 11 клас тя не е създавала проблеми, сподели още помощник-директорът на школото.

В момента пострадалата Яница е под грижите на лекарите в бургаската болница. Тя е адекватна и контактна, няма опасност за живота й.

Подобен инцидент се случи през януари тази година и в друго бургаско училище. Три 16-годишни момчета от Гимназията по механотехника набиха 15-годишен ученик в двора на Професионалната гимназия по туризъм. Сбиването стана по време на голямото междучасие след спор пред павилионче за храна.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас