X
 
 

Ясен е хотелът, в който израелски туристи се счепкаха с персонала, вече има проверки (ВИДЕО)

11820 4
Ясен е хотелът, в който израелски туристи се счепкаха с персонала, вече има проверки (ВИДЕО)
Снимка: Pixabay
Вече има повече яснота за поредния скандал на родното Черноморие. Става дума за случая, при който израелски туристи се оплакаха от физическа агресия от страна на персонала на български хотел.

Хотелът е "Бест Уестърн", който е франчайз на друг хотел в Слънчев бряг - "Премиум ин". Собственик на "Бест Уестърн" е г-н Иван Тодоров. Засега Actualno.com не може да установи контакт с него, но говори с хора от персонала.

По техни думи, единствено Тодоров и адвокатът на хотела могат да коментират в цялост случката. Според персонала, вече е имало проверки от страна на Комисията за защита на потребителите (КЗП) и Министерството на туризма. "Извършиха стандартна проверка, преглеждаха документите за категоризацията на хотела и ресторанта, за регистъра на туристите. Мисля, че всичко е изрядно", коментира човек от персонала.

Actualno.com обаче научи и друга версия за случилото се, освен тази на израелците - че не са настанени както е било по резервация. Според новата версия, туристите са дошли през 14:00 часа, когато по принцип се допускат нови гости, но не са пожелали да изчакат и това е породило напрежението. В крайна сметка, след сцените от видеото по долу, туроператорът е намерил бързо друг хотел и те са отишли там.

От Министерството на туризма потвърдиха за проверката и обясниха, че по-късно ще дадат подробности. От КЗП също са извършили проверка и по информация на Actualno.com не е намерен проблем с категоризацията на хотела.

Припомняме, че случаят нашумя след репортаж на израелската телевизия Канал 2. Той е отпреди поне седмица. В репортажа беше показано и видео, на което се вижда как мъж в зелена фланелка, вероятно служител на хотела, опитва да ритне жена, вероятно член на туристическата група, която снима с телефон случващото се, но се подхлъзва и пада. След това обаче мъжът се насочва към друга жена, която също снима с телефона си, и успява да го свали.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?

  Коментарът е премахнат текстово от actualno.com, тъй като нарушава общите правила за ползване на сайта и съдържа нецензурно съдържание.


  За да видите коментара, натиснете тук

 • Хи-хи-хи 1 Хи-хи-хи преди 4 месеца Профил на трол?
  Хотелът е "Бест Уестърн"...просто нЕЕЕмам думи...
 • тциганин мечкар 1.1 тциганин мечкар преди 4 месеца Профил на трол?

  Коментарът е премахнат текстово от actualno.com, тъй като нарушава общите правила за ползване на сайта и съдържа нецензурно съдържание.


  За да видите коментара, натиснете тук

  : 1 !
 • тур оператори от,Созопол,Албена,Златни пясъти и др. от Несебър 1.2 тур оператори от,Созопол,Албена,Златни пясъти и др. от Несебър преди 4 месеца Профил на трол?
  В нашите хотели избягваме да работим с клиенти от там, защото сме им сърбали попарата и знаем какви цигани са.
  : 5 !