Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стреляха по колата на окръжния прокурор на Бургас?

19 юни 2014, 15:49 часа • 21717 прочитания

Простреляли са стъклото на автомобила на окръжния прокурор Ангел Георгиев, съобщи по-рано днес Радио Бургас.

Той е главен обвинител по делото за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов, информира Радио Бургас. Подсъдими по случая са бившият съдия-изпълнител, Галин Костов, Стоян Петров, Нено Стоянов, Стоян Колев и задочно обвиняем е бившият директор на Агенцията за държавни вземания Станислав Михайлов.

Днес по делото се изнасят пледоарии от защитниците на обвиняемите. Прокуратурата поиска доживотен затвор без право на замяна.

Според прокурор Георгиев стрелбата по автомобила му не е свързана с делата, по които работи, а най-вероятно е свързана с паркирането й на „чуждо“ място. Присъдите по делото „Гранити“ ще бъдат прочетени във вторник – 24 юни в 11 ч.

Няма автомобил, по който да има следи от куршуми, на служебния паркинг на Окръжния съд- Бургас. Това каза впоследствие за "Фокус" говорителят на ОД на МВР- Бургас Цветелина Рандева. Тя уточни, че в момента е на мястото, но няма такъв автомобил, за който се писа в медиите, че е било стреляно по него. Автомобилът е на бургаския окръжен прокурор Ангел Георгиев.

Рандева каза, че Георгиев е казал в залата :"Закъснявам, защото ми е простреляно стъклото на колата”.

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес