ЧЕЗ Електро препоръчва на клиентите през празничните и почивни дни да използват възможностите за дистанционна връзка с дружеството

1500
ЧЕЗ Електро препоръчва на клиентите през празничните и почивни дни да използват възможностите за дистанционна връзка с дружеството
Снимка: ЧЕЗ

ЧЕЗ Електро България“ АД препоръчва на клиентите по време на предстоящите коледни и новогодишни празници, работните и почивни дни, да използват електронните канали за контакт с дружеството – по телефон на 0700 10 010, с имейл на info@cezelectro.bg или през корпоративния сайт cez.bg. Предлаганите от ЧЕЗ Електро възможности за дистанционно обслужване и различни електронни услуги - електронна фактура, електронни разплащания, смс известяване, проверка на сметка, получаване на оферта, подписване на договор и др., осигуряват ефективна и безопасна комуникация между клиентите и дружеството от разстояние. Подробна информация за видове услуги, необходими документи, както и информация за безкасовите начини за плащане, проверка на текущи задължения за електроенергия, заявяване на е-фактура, е публикувана на сайта cez.bg, секция „За клиента“.

В работните дни преди и между празниците центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро ще продължат да работят при спазване на всички разпоредени противоепидемични мерки. Списък с адресите и работното време на клиентските центрове е публикуван на сайта cez.bg. Редовната дезинфекция в помещенията и допускането на брой хора, равен на броя на гишетата за обслужване в конкретния център са част от усилията на дружеството за намаляване на риска за клиенти и служители от заразяване с коронавирус. ЧЕЗ Електро съветва потребителите да използват възможностите за дистанционна връзка с дружеството което ще намали необходимостта от посещение на клиентски център.

ЧЕЗ Електро България е носител на престижната награда „Истински лидер“

За пета поредна година „ЧЕЗ Електро България“ АД стана носител на приза „True Leader“, връчван от  ICAP Бъ...

„ЧЕЗ Електро България“ АД напомня на клиентите да продължават да следят и активно да контролират потреблението на електроенергия в домовете си и през периода на предстоящите празнични и почивни дни. Необичайната ситуация, свързана с изпълнение на мерките за ограничаване възможността от заразяване с коронавирус, е причина в голяма част от домакинствата повече членове на семейството през тези дни да са вкъщи.

Освен използването на офис оборудване и електроника за дистанционно изпълнение на служебни или други ангажименти от вкъщи, върху размера на месечните фактури за електроенергия допълнително ще се отрази включването на повече и за по-дълго време на електрически уреди за отопление, приготвяна и съхранение на храна, осветление и украса през този период.

Разумното потребление на електроенергия би могло да спести до 20% от разхода за енергия без да наруши спокойствието и уюта на домакинството. Полезна информация и други практични съвети за пестене на енергия в дома са публикувани на корпоративния уебсайт cez.bg, в раздел „За клиента“, секция „Енергийна ефективност“ и във фейсбук-профила на „ЧЕЗ Електро България“ АД на @cezelectrobg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Любослав Костов: Хората в риск от бедност и социално изключване са над 30%

Може ли Индия да стане икономическа суперсила?

Американското ядрено гориво получи разрешение за АЕЦ "Козлодуй"

Цената на медта покори нов 2-годишен връх

Солена глоба за АЕЦ "Козлодуй" за неразрешена търговия с вътрешна информация

Politico: България не може да се присъедини към еврозоната през януари 2025 година

Колко са нужни за издръжката на 3-членно семейство?

Отлагането на либерализацията едва ли ще се отрази на цените на тока

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече в АЕЦ "Козлодуй", кога започва зареждането? (СНИМКИ)

Пристига първото ядрено гориво от "Уестингхаус" за АЕЦ "Козлодуй

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика