CRAZY DAYS в eMAG

3466
CRAZY DAYS в eMAG
Снимка: eMAG

От днес, 16 февруари (вторник), на eMAG започват четири поредни CRAZY DAYS с атрактивни предложения и отстъпки. Кампанията идва с над 20 000 оферти от широка гама продукти – дом и декор, електроника, черна и бяла техника, домашен фитнес, детски и бебешки стоки, игри и играчки, здраве и красота, хоби, мода и много други. CRAZY DAYS продължават до 19 февруари (петък) включително, като в тях участват с интересни оферти и Marketplace партньори на шопинг платформата.

Сред акцентите в кампанията са вертикална прахосмукачка Xiaomi Roidmi F8S GL 1C461DOR за 199,99 лв., която осигурява 50 минути прецизно почистване на батерия; сгъваем велоергометър X BC-215ZM, с който да поддържаме добрата форма у дома, за 185,99 лв.; пералня със сушилня Arctic APLWD74126WST, 1200 об./мин., пране 7 кг, сушене 4 кг, клас B, Bluetooth връзка за 579,99 лв.; телевизор Samsung 55TU8372 с извит екран, 55" (138 см), Smart, 4K Ultra HD, LED за 899,99 лв.*

Сред хитовите категории, участващи в кампанията, са малки електроуреди, с които лесно да направим живота у дома по-комфортен и забавен – можем да избираме между различни оферти за блендери, хлебопекарни, мултикукъри, машини за кафе и още много други. Удобен стол за работа или матрак за пълноценен сън, инструменти за ремонт или аксесоари за лична грижа – зимното издание CRAZY DAYS идва с най-разнообразни предложения.

Все повече хора пазаруват онлайн, а от eMAG дават и още един повод да изберем електронната търговия – новата Visa кредитна карта Fibank-eMAG, разработена и персонализирана според специфичните нужди на клиентите за финансиране на техните покупки, като те същевременно получават бонус до 10% от стойността на закупените продукти, натрупвани в точки за лоялност директно по техния акаунт на платформата.

CRAZY DAYS дава и добре познатите предимства на пазаруването от eMAG**: различни методи на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на Български пощи в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и връщане до 30 дни за продукти, предлагани от eMAG. Може да се възползвате от офертите и в движение – с мобилното приложение на eMAG.

 

* Посочените оферти важат до изчерпване на количествата.

**Някои от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци. Други от изброените услуги се прилагат съгласно приложимите условия за съответната категория или подкатегория продукти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Евтим Милошев очаква успешен летен сезон

СЗБ: Българските институции най-сетне поставиха туризма като приоритет

Кабинетът набързо осигури 250 млн. лева за комплекса "Мини Марица-изток"

Сделките с недвижими имоти в Европа удариха 13-годишно дъно

Окончателно: Либерализацията на пазара на тока се отлага

Българският транспортен сектор изисква незабавни действия от Брюксел в отговор на загуби от над милиард лева без сухопътен Шенген

Предизборна идея на ГЕРБ мина през парламента - държавата дава 1 млрд. лв. за държавните мини

Войната в Украйна пълни джобовете на оръжейната ни промишленост: ВМЗ - Сопот с рекордни приходи

По-евтин Великден прогнозират от BILLA България

България единствена в ЕС не е въвела всички облекчения от глобалния корпоративен данък

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика