X
 
 

Пакет "Мобилност" отново тръгна напред и изглежда в ущърб на България

1171 4
Пакет "Мобилност" отново тръгна напред и изглежда в ущърб на България
Снимка: Actualno.com/Тодор Маргаритов
Европейският парламент и Европейският съвет постигнаха съгласие за спорните моменти по пакет "Мобилност" след дълга нощ на преговори.

Съгласно информацията от Брюксел, съгласието е следното - шофьорите ще могат да спят в кабината на камиона си не повече от 45 часа и ще бъдат задължени да се връщат поне веднъж на 4 седмици в страната, в която е регистрирано транспортното средство, независимо в коя част на Европа се намират. Камионите ще трябва да се връщат в страната поне веднъж на 8 седмици. Точно срокът от 4 седмици за връщане на шофьорите е абсурден за  България, както и за всички периферни държави в ЕС - тези, които са външни граници на Съюза.

Как видя това българският евродепутат Ангел Джамбазки и какво следва оттук-нататък - научете в Expert.bg

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  мАнгела Джанбаз вече е отнета шофьорска книжка поради ширане в нетрезво състояние! Също е и с отнет пищов "Макаров" при проверка на летище София! Остана й само канчето с вазелина с бело прашец в него! Такава е съдбата на БКП-побългарените ДС-патриотарстващи каруцар-мундари от ДС-МВРо-СГАНТА!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ПРЕКРАСНА НОВИНА,,,,, Всички шофьори се радват,,плачат само чорбаджийте..
 • Октомври Н.Р.Б. 2 Октомври Н.Р.Б. преди 1 месец Профил на трол?
  ЗА НАРОДА СМЪРТ ЗА ЛИБЕРАЛИЗМА СЛАВА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ F....F eu*nato F...F AND K**L ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ И ПАСТИР СТОМАНА.
 • Октомври Н.Р.Б. 1 Октомври Н.Р.Б. преди 1 месец Профил на трол?
  FU*K OFF eu FU*K OFF AND K**L