Сидеров посочи пет партии, които искали да си присвоят КТБ

19244
Сидеров посочи пет партии, които искали да си присвоят КТБ
Снимка: БГНЕС

Оформя се коалиция, която иска да си присвои КТБ. Това са ГЕРБ, ДПС, Патриотичният фронт и АБВ, заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров по въпроса с КТБ.

Защо изключваме Реформаторският блок? Ами там не са се разбрали какъв да е пая и са недоволни от това, което им се предлага. Затова и те сега вкарват напрежение, но са се разбрали и е въпрос на време да се укротят.

Цонев заплаши: Знаем, че се готви разграбване на КТБ, следим

Позицията ни за КТБ е много ясна и категорична. Тази позиция е продиктувана от три принципа. Това посочи депутатът от ДПС Йордан Цонев ...

Защо Народното събрание се занимава с КТБ, а не с важните за хората неща. Айде да изгоним американците от ТЕЦ-овете „Марица”, които получават нерегламентирана държавна помощ „дори според любимия ви ЕС”. Айде да преразгледаме ВЕИ-тата – там национални престъпници подписаха договори, които гарантират на определени фирми доходи за 10-15 години напред – това пазарна икономика ли е, зададе въпросите си Сидеров.

Хайде да развалим концесията с „Дънди Прешъс” – грабежът продължава. Да върнем в български ръце телекомуникационните оператори, а не гръцка компания преди и норвежка сега да държи основен дял, продължи с известните си отдавна тези лидерът на "Атака".

Защо никой не предложи КТБ да стане държавна? Г-н Кънев тук се чуди на кого да продадем КТБ – вие, чрез Костов, продадохте България. Нека сменим дневният ред, защото този не е дневният ред на обществото. Да върнем всичко, което изброих и ще видите как ще има пари за образование, за социална дейност, завърши Сидеров. Цинизъм е да се занимаваме с КТБ, когато има по-належащи въпроси, счита той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика