Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Силата на една търговска организация е толкова голяма, колкото е тази на най-слабото й звено

26 юни 2014, 12:31 часа • 9266 прочитания

Силата на една търговска организация е толкова голяма, колкото е тази на най-слабото й звено (You are as strong as your weakest link), анализира Дейвид Фрийдман, вицепрезидент на Huthwaite International, по време на Втората конференция по продажби, организирана от ICAP Bulgaria*. Събитието се състоя се на 18 юни в София с участието на повече от 200 делегати от български и мултинационални компании. По време на конференцията се дискутираха теми за воденето на бизнес преговори и се представиха нетрадиционни методи за привличане на клиенти и запазване на добрите бизнес отношения, като нашумялата напоследък техника gamification, представена от Джордж Вейноглу, Търговски директор на ICON Platforms.

Николас Де Уолш, Търговски директор за Бенелукс на Dun&Bradstreet сподели международния опит на компанията за усъвършенстване на продажбите в променящата се бизнес среда, а главните изпълнителни директори на Кока-Кола ХБК България, Ериксон България, Евроинс и Тим ВИЖЪН България споделиха опита си от пътя извървян от търговските позиции, които са заемали до сегашната си длъжност.

ICAP Bulgaria* е част на ICAP Group, най-голямата Група за бизнес информационни и консултантски услуги в Югоизточна Европа със силно присъствие в България, Румъния, Гърция, Босна и Херцеговина, Хърватска и Турция.

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес