Спечели пропуск за конференцията "Нови бизнес идеи"

4083
Спечели пропуск за конференцията "Нови бизнес идеи"
Ново проучване търси отговор на въпроса: Какъв бизнес започват българите?

 Три безплатни акредитации за конференцията „Нови бизнес идеи”, която ще се проведе на 9 ноември в НДК, раздават от българската онлайн медия за нов бизнес Franchising.bg.

Всеки, който участва в проучването „Какъв бизнес започват българите?” , публикувано на сайта на компанията, има шанса да спечели безплатен пропуск за „Нови бизнес идеи” (редовната цена е 67 лева без ДДС).

Всичко, което трябва да направите, е да попълните своите данни и отговорите на поредица от няколко отворени въпроса. Идеята на проучването е да открои най-желаните от българите бизнес начинания.

Печелившите ще бъдат определени на 5 ноември.

По време на конференцията, ценни съвети за стартиране и ръководене на успешен бизнес ще дадат утвърдени български предприемачи, развили своите марки чрез франчайз.

Как се откриват 1 000 магазина за една година?”. Тайната за постигането на този завиден успех ще разкрие Николай Богданов, ръководител програма „Моят магазин” в „Метро К&К”. За ползите от новите технологии и „Как софтуерът променя бизнеса?” ще говори Димитър Селенски, президент на софтуерната компания „Селматик”.

Участниците в конференцията ще имат възможност да се срещнат отблизо и обменят контакти с водещи личности от българския бизнес. И най-важното – да открият и реализират своята нова бизнес идея!

Конференцията „Нови бизнес идеи” по традиция съпътства единственото по рода си изложение за нов бизнес в страната - Franchising Expo 2012.

Експото се превръща в традиционен форум на франчайз бизнеса в България. Вече четвърта година изложението среща наши и чужди франчайз вериги с потенциални партньори. Световният опит е доказал, че специализираните изложения за франчайзинг са най-ефективният начин за избор на нов франчайз бизнес и привличане на франчайз партньори. Българският опит потвърждава това. В рамките на миналогодишното издание бяха подписани 27 договора за франчайз, над 2300 посетители разгледаха изложението.

Повече от 70 изложители и 3 хил. посетители очакват тази година организаторите на Експото, което отваря врати на 9 и 10 ноември в зала 3 на НДК, София. Входът е свободен срещу регистрация, изложението ще работи от 10 до 18.00 часа. Franchising Expo 2012 се осъществява с генералната подкрепа на компанията за недвижими имоти RE/MAX.

Ноември се очертава да е месецът на предприемачите. Наред с изложението, на специална пресконференция ще бъдат обявени резултатите и ще бъде даден старт на ежегодната глобална инициатива „Световна седмица на предприемачеството”.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика